Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Izklopi mobilni pogled


PVC vrata, 03.07.2018

MBA: Vrata so prvi stik z domom

mba_vrata_4.jpg
Vhodna vrata v beli barvi

Vrata so naš prvi stik z domom. Prav tako obiskovalci najprej pozvonijo pri vratih. Lepa in funkcionalna vrata so torej tudi lepa dobrodošlica obiskovalcem. Hkrati pa so vrata del stavbe in po navadi na strani stavbe, ki je odprta v javnost. Lepa vrata polepšajo fasado stavbe.

V podjetju MBA, Andrej Oberžan s.p., ki ima lastno proizvodnjo vrat iz PVC ali aluminjastih okvirjev vam izdelajo vrata po vaših željah in sicer taka, ki bodo soupadala z izgledom vašega objekta. Omogočajo individualno izdelavo vrat predvsem v rjavi, sivi ali beli barvi.

Širok izbor

Izdelajo vam lahko različne oblike vrat z veliko vzorci zasteklitve. Imajo široko izbiro tipov ročajev iz INOX, kljuk. Vrata imajo lahko večtočkovni zaklep. Ključavnica je lahko cilindrična ali pa si izberete elektro ključavnico, tudi tako z senzorjem na prstni odtis ponujajo. Vrata imajo še poseben dodatni tesnilni sistem, ki tesni v vseh temperaturnih območjih. Njihova varnostna vrata bodo varovala vaš dom in ga hkrati lepšala. Bodo prva dobrodošlica vam in vašim obiskom.

Garažna vrata

Skupaj z vhodnimi vrati ali ločeno lahko pri podjetju MBA naročite tudi garažna vrata. Specializirani so za izdelavo in montažo dvokrilnih klasičnih garažnih vrat.

Tradicija in posluh za stranke

Podjetje MBA izdeluje vrata že od leta 1994. Njihovi zaposleni imajo veliko izkušenj in znanja pri izdelavi in oblikovanju vrat. Hkrati prisluhnejo vašim željam in potrebam ter vam svetujejo pri izbiri ustreznih vrat za vaš dom.

Naslednja novica:
Ko je izbira med PVC in LESOM preprosta


Vrni se na prvo stran
Izklopi mobilni pogled