Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Izklopi mobilni pogled


Vodni filtri, 14.05.2018

Vodni filtri za čiščenje vode v gospodinjstvu

filter-za-vodo-podpultni-inox-matrikx.jpg
Vodni filter Matrikx® + Pb1

Podjetje Henrik Homšak s.p. zastopa in prodaja vodne filtre namenjene za gospodinjsko rabo. Filtri so namenjeni filtraciji vodovodne vode za potrebe kuhanja, pitja, priprave napitkov, pranja sadja in zelenjave. Namestijo se pred pipo na dotoku hladne vode. Namenjeni so odstranjevanju mehanskih nečistoč, kemijskih nečistoč in pa tudi bioloških nečistoč. Vodni filtri so primerne velikosti, da se lahko vgradijo direktno pod kuhinjski pult. Kaj vse lahko filter dejansko odstrani, je odvisno od tega, kakšen filter izberemo. Podjetje ima v programu več vrst vodnih filtrov.

Vodni filter tip HF-M Pb Ster-O-Tap® ima čistilni vložek z mrežico 0,15 mikrona in zagotavlja 100% čisto in mikrobiološko neoporečno vodo. Filter ima poleg mrežice še vložek z aktivnim ogljem, ki odstranjuje tudi vonjave, organska onesnaženja, bakterije. Kapilarna membrana iz vode odstrani 99,9999% bakterij. Filtrirni vložek je potrebno menjati vsaj vsakih 6 mesecev.

Vodni filter Matrikx® + Pb1 je tudi namenjen za vgradnjo pod pult. Za razliko od prej omenjenega ima filtrni vložek z mrežico 0,5 mikrona. Ravno tako vsebuje vložek z aktivnim ogljem. Filter ne odstranjuje bakterij, odstranjuje pa protozoanske ciste Giardia, Cryptosporidium in enocelične organizme. Življenjska doba filtrirnega vložka je 1 leto ali porabljenih 10.000 litrov vode. Po tem času je potrebno filtrirni vložek zamenjati.

Filtra sta majhna in ju je mogoče namestiti tudi na zelo prostorsko omejenih mestih. Z namestitvijo filtra se močno izboljša čistost vode, ki jo uporabljamo v gospodinjstvu. Več informacij o filtrih za čiščenje vode dobite na tej povezavi.

Naslednja novica:
Ecofilm IR grelne folije


Vrni se na prvo stran
Izklopi mobilni pogled