Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Izklopi mobilni pogled


Vhodna vrata, 03.01.2018

Slatin vhodna vrata iz aluminija - prefekcija v obliki in funkcionalnosti

getimage.jpg
Aluminijasta vhodna vrata

Z novimi Aluminijastimi vhodnimi vrati, Slatin postavlja nova merila. S pomočjo najsodobnejše CNC naprave, usposobljenega kadra in vrhunskih materialov nastajajo vhodna vrata z izrednimi dizajni ter kvaliteto.

Izbira barv in dizajnov je neskončna

Vrata lahko izvedejo z vstavljenim, enostransko ali obojestransko prikrivnim polnilom. Na voljo vam je različna oprema vrat, kljuke, odbojne letve, rozete, vodoravni, ukrivljeni ali navpični ročaji. Pri vseh modelih je mogoča vgradnja skritih vratnih držal.

 

Profili aluminijastih vrat

Profilacija vrat je narejena s pomočjo enega izmed vodilnih proizvajalcev alu profilov, HEROAL iz Nemčije. Vsi vratni profili so polnjeni s posebno izolacijsko peno, ki posledično omogoča tudi odlično toplotno izolacijo.

Dodatno omogočena izvedba vrat je SISTEM UD 92, kar pomeni še širši profil, obojestransko prekrivno polnilo, zunaj in znotraj aluminij debel kar 3 mm. Tudi profili tega sistema so serijsko polnjeni s posebno izolacijsko peno.

 

Debeline posameznih polnil:

 

Debelina polnil sistema UD 92 - izvedba je mogoča samo v sistemu z obojestranskim pokrivnim polnilom, skupna širina je kar 95mm.

 

Varnost

Vsa vrata so opremljena s trikratnim zaklepanjem in 6 serijskimi varnostnimi ključi. Dodatno je mogoča vgradnja petkratnega zaklepanja ali ali zaklepanja s prstnim odtisom. Vrata so dobavljva tudi v sistemu s skritim okovjem.

 

Prednosti Slatin ALU vhodnih vrat

Naslednja novica:
Sončna elektrarna za samooskrbo: Koliko stane in ali se izplača?


Vrni se na prvo stran
Izklopi mobilni pogled