Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Izklopi mobilni pogled


Čistilne naprave, 09.05.2018

Roto – inovativni slovenski proizvajalec čistilnih naprav

1_image_ecobox_roto.jpg

Družba Roto, vodilni proizvajalec izdelkov iz plastičnih mas, je poleg številnih produktnih novosti, letos predstavila tudi inovacijo, za katero je prejela številna priznanja in nagrade za inovativnost.

V družbi so namreč razvili aplikacijo, ki omogoča oddaljeno upravljanje in nadzor delovanja čistilnih naprav preko mobilnih telefonov in pametnih naprav. Gre za praktično in koristno aplikacijo, ki uporabniku na enostaven način omogoča neprekinjen vpogled v delovanje čistilne naprave ter s tem oddaljeno spreminjanje parametrov čiščenja odpadne vode kjer koli in kadar koli.

Prednosti aplikacije za oddaljeni nadzor delovanja čistilnih naprav se kažejo tudi v zmanjšanih stroških obratovanja čistilne naprave in posledično stroških servisiranja. Koledar dogodkov pa omogoča tudi natančno določitev servisnih intervalov in vpogled v zgodovino delovanja čistilne naprave.

Aplikacija temelji na naprednih svetovnih komunikacijskih standardih. Zaradi tega je uvrščena v sam vrh v kakovosti in varnosti delovanja in predstavlja pomembno informacijsko prelomnico za uporabnika čistilne naprave.

S tem družba Roto potrjuje odličnost dela ter inovativno naravnanost podjetja, ki v svoji skupini šteje že skoraj 400 zaposlenih. 

Več o produktih podjetja ROTO D.O.O zveste na spletni strani http://roto-group.euZa dodatne informacije pa so dosegljivi na e-poštnem naslovu veleprodaja@roto.si.

Naslednja novica:
Vhodna vrata za energetsko varčno gradnjo


Vrni se na prvo stran
Izklopi mobilni pogled