Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Izklopi mobilni pogled


OKNA CUGELJ, 11.06.2018

PVC okna Cugelj

veka-spectral-2.jpg
PVC okna Cugelj

PVC okna Cugelj so izdelana iz visoko kvalitetnih profilov renomiranega tujega dobavitelja, ki so produkt vodilnega svetovnega proizvajalca PVC okenskih profilov VEKA. Okenski profili navedenega proizvajalca spadajo v najvišji kakovostni razred. Visoka kakovost in razvitost proizvodov omogočata, da se takšna PVC okna, PVC vrata in ostale rešitve vgrajujeo v objekte, ki zahtevajo najvišjo energetsko učinkovitost.

VEKA SPECTRAL ponuja novo estetsko dimenzijo, ki je odlična rešitev za zahtevnejša PVC okna, kjer kupci poleg kvalitete želijo tudi lepa in elegantna okna. Gre za kvaliteto z estetiko nove dobe - edinstven izgled s površino, ki navdušuje vaše čute. Vaša PVC okna bodo postala  “pečat” vašega objekta.

Ne samo vrhunski dizajn, z izbiro oken VEKA SPECTRAL dobite tudi:

 

Kolektiv družbe CUGELJ za vas ustvarja že 20 let. Nudijo tudi lastno montažo in pomoč pri projektu. Za vse informacije o izdelkih in storitvah jih pokličite na tel. št. 080 1699 ali obiščite njihovo spletno stran www.cugelj.si.

 

Z naročilom PVC oken in vrat ter vplačilom do 31.7. 2018 lahko uveljavite jubilejni 20% popust!


Pri nakupu izdelkov družbe CUGELJ pa vam zagotavljajo tudi svetovanje, montažo in vsa zaključna dela.

Naslednja novica:
Constuctive Alps 2017 - potujoča razstava trenutno v Mariboru


Vrni se na prvo stran
Izklopi mobilni pogled