Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Izklopi mobilni pogled


MIK Celje, 12.07.2017

Prezračevalni sistem GECCO

ed0eedf4e6.jpg

Kakovostna PVC okna MIK z vgrajenim prezračevalnim sistemom GECCO omogočajo varno prezračevanje brez odpiranja oken in odpravljajo težave s kondenazacijo ali rosenje. Gecco je sistem za prezračevanje, ki zagotavlja svež zrak v zaprtem prostoru brez izgub toplote in brez hrupa - tudi ko vas ni doma! Prezračevalni sistem Gecco je na voljo v treh različicah, ki omogočajo razlčne načine vgradnje in reguliranja.

Prezračevalni sistem Gecco 3

Prezračevalni sistem Gecco 3 je nameščen na zgornji rob okenskega krila, ki je obrnjeno v prostor in lahko ga namestimo tudi naknadno. Omogoča ročno zapiranje, samodejno pa se zapre, ko dosežejo sunki vetra ali pride do razlike v tlaku približno 30 Pa (pascalov). Sistem Gecco 3 je primeren za okenska sistema PVC COMFORT LINEPVC COMFORT EXTRA LINE in PVC ROYAL LINE.

Prezračevalni sistem Gecco 4

Prezračevalni sistem Gecco 4 omogoča pretok zraka do 5 m3/h. Vgrajen je v razširitveni profil okenskega okvirja, zato naknadna vgradnja ni mogoča. Omogoča ročno zapiranje, samodejno pa se zapre, ko dosežejo sunki vetra ali pride do razlike v tlaku 20 Pa (pascalov). Sistem Gecco 4 je možno namestiti prav v vse MIK PVC okenske sisteme.


Zakaj namestiti na vaša okna prezračevalni sistem GECCO?
 Prezračevalni sistem GECCO skrbi za svež zrak vašega doma, ohranja toploto in svežino ter skrbi za vaše zdravje.

Njegove lastnosti in prednosti so:

 

Koliko enot prezračevalnega sistema GECCO potrebujete za vaš dom? Ena enota prezračevalnega sistema Gecco zagotavlja optimalno prezračevanje prostora tlorisne površine do 10 m2. Za večje prostore priporočamo vgradnjo več enot sistema Gecco.

Količina izmenjave zraka, ki jo zagotavlja prezračevalni sistem Gecco (2 – 5 m3/h) ne zadostuje več najnovejšim standardom o kakovosti prezračevanja, je pa izjemno primeren za minimalno prezračevanje in odpravljanje težav z rosenjem.

Več o možnih načinih zračenja in pravilnem prezračevanju in vzdrževanju zdrave bivalne klime si preberite v poglavju o prezračevanju.

Naslednja novica:
Kinetic reaktor - profesionalna tehnologija čiščenja vod v vašem domu


Vrni se na prvo stran
Izklopi mobilni pogled