Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Izklopi mobilni pogled


Satler okna in vrata, 07.06.2018

Posebna in raznolika ponudba ALU vhodnih vrat – za poseben prvi vtis

satler_01.jpg
Vrata

Ob nakupu vhodnih vrat se ne srečamo samo z raznoliko izbiro modelov, barv, kar naenkrat spoznamo, da imamo na voljo različne materiale in iščemo odgovore na vprašanja, kot so: kateri material izbrati in ali ima daljšo življenjsko dobo, kateri material ima boljše mehanske in toplotnoizolativne lastnosti ter ga je lažje vzdrževati, kateri material je cenejši … Želimo si, da bi bila naša nova vrata varna, energetsko varčna, zanesljiva in kakovostna ter seveda cenovno ugodna.

Zakaj izbrati nadstandardna ALU vhodna vrata?

ALU vhodna vrata so vam na voljo v različnih barvah in možnostih izvedbe ter s svojim sodobnim in estetskim dizajnom poskrbijo za prav poseben videz doma. Lastnosti, ki jih odlikujejo so: dobro tesnjenje, tehnološka naprednost in funkcionalnost, dolga življenjska doba, dobra zvočna izolacija in akustične lastnosti, velika vzdržljivost in odpornost, ustrezajo pa tudi najvišjim standardom varnosti in zaščite.

S temi lastnostmi se ponašajo tudi vrhunska ALU vhodna vrata podjetja Satler.

Poseben prvi vtis na voljo s posebno ceno

Enkratna posebna ponudba vhodnih vrat SATLER:

 

V tej posebej mikavni ponudbi jih dobite za 1350 € brez DDV.

 

Več informacij o posebni ponudbi in drugih modelih na http://satler-vrata.premiumcatalyst.com/.

Izberite nadstandardna in kakovostna vrata s tradicijo ter dolgo življenjsko dobo

Družinsko podjetje Satler okna in vrata, d. o. o., z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji stavbnega pohištva in z najnovejšimi tehničnimi standardi v procesu proizvodnje stavbnega pohištva ter z uporabo že odličnih vhodnih osnovnih materialov priznanih dobaviteljev, kot so ALUPLAST, HEROAL, WINKHAUS, GEBHERDT STAHL in REFLEX, zagotavlja vrhunsko kakovost izdelkov. Podjetje ves čas stremi k vrhunski kakovosti proizvedenih oken in vrat tako v tehnični izvedbi kot v dizajnu. Njihovo ponudbo bogatijo: široka izbira različnih modelov vhodnih vrat z dovršenim dizajnom, kakovostno izdelavo ter široko paleto različnih barv, stekel in ostalih dodatkov, ki poskrbijo za popoln videz doma.

Več informacij o vrhunskih oknih in vratih podjetja Satler tukaj.

Naslednja novica:
Glin – okna in vrata primerna tudi za sodobne pasivne in nizkoenergijske hiše


Vrni se na prvo stran
Izklopi mobilni pogled