Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Izklopi mobilni pogled


PAMETNE POLNILNE POSTAJE ZA ELEKTRIČNA VOZILA - načrtovanje, vzdrževanje, preverjanje varnosti delovanja in subvencije, 11.09.2017

Ne zamudite javnega razpisa za sofinanciranje nakupa pametnih polnilnih postaj!

pametne-polnilne-postaje.jpg

Število električnih avtomobilov v Evropi in Sloveniji vztrajno raste. To seveda posledično terja razvoj in izgradnjo celotne napajalne infrastrukture, od distribucijskega omrežja do postavitve elektro polnilnih postaj.


Ministrstvo za infrastrukturo tako v sodelovanju s Službo Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, za spodbujanje prehoda na nizkoogljično gospodarstvo, pripravlja javni razpis za sofinanciranje nakupa pametnih polnilnih postaj. Predvideno je sofinanciranje 630 javnih in 3150 zasebnih pametnih polnilnih postaj oz. 2.000.000,00 EUR nepovratnih sredstev. 

Da se temeljito seznanite z direktivo, predpisi in standardi za načrtovanje, vzdrževanje in preverjanje varnosti delovanja elektro polnilnih postaj, vas vabimo na odličen strokovni seminar PAMETNE POLNILNE POSTAJE ZA ELEKTRIČNA VOZILA - načrtovanje, vzdrževanje in preverjanje, ki bo potekal 29. septembra 2017 v Ljubljani. Na strokovnem seminarju bodo predstavljeni tudi praktični primeri in pridobljene izkušnje pri umeščanju ter pri upravljanju in vzdrževanju elektro polnilnih postaj. 

Iz programa strokovnega seminarja: 

Več o vsebini in programu strokovnega seminarja si preberite tukaj.

Naslednja novica:
Energijsko varčne hiše JUBHome


Vrni se na prvo stran
Izklopi mobilni pogled