Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Izklopi mobilni pogled


Okna in vrata, 12.02.2018

NAITORS PVC okna

ideal_8000_oblika_classic_line.jpg
IDEAL 8000 oblika CLASSIC LINE

PVC okna in vrata podjetja NAITORS d.o.o. so proizvedena iz nemških Aluplast profilov, kateri zadostujejo najvišjim evropskim in ekološkim standardom. Odlikujejo se po odlični toplotni izolaciji, katera prispeva k varčevanju z energijo in zmanjšanju energetskih stroškov.

PVC okna in vrata podjetja NAITORS  d.o.o. vam zagotavljajo popolno zaščito hrupa in izpolnjujejo najvišje protivlomne in protipožarne standarde. Odporna so na udarce in praske ter vse klimatske in vremenske razmere, zato imajo skoraj neomejeno življenjsko dobo.

 

Zaradi gladkih površin so enostavna za vzdrževanje, čisti se jih le z blagim detergentom in toplo vodo. Dobavljiva so v različnih stilih, oblikah in barvah, katere so primerne tako za novogradnje kot za zamenjavo v obstoječih objektih. Podjetje NAITORS d.o.o. vam poleg kvalitetnega izdelka zagotavja tudi celovito storitev. To pomeni strokovni nasvet in pomoč pri tehnični uresničitvi vaših želja, kot tudi izdelava podrobnih načrtov in analiza možnih rešitev, svetovanje na samem objektu, prevoz in seveda vgradnjo. Ponujajo vam dve različni seriji profilov:

Seriji omogočata pokrivanje različnih zahtev kar se tiče toplotne in zvočne izolativnosti, kot tudi samega izgleda. V obe seriji je možno vgraditi steklo po vaših željah. Osnovne karakteristike omenjenih serij so:

 


Želite pridobiti več ponudb, med katerimi boste lahko izbrali ponudbo za rešitev vašega problema? Mi vam jo lahko pomagamo poiskati s pomočjo ekipe Omisli.si. Z nekaj kliki in vpisanimi podatki se lahko hitro razbremenite ene skrbi. Zato kliknite na spodnji gumb.
Naslednja novica:
Kako se reciklira e-avtomobile?


Vrni se na prvo stran
Izklopi mobilni pogled