Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Izklopi mobilni pogled


Ograje, 25.01.2018

Moderen kovinski videz: panelne kovane ograje

1_prenos2.jpg
Panelne ograje.

Panelne kovane ograje so novost na slovenskem trgu. Izdelane so iz kovinskih, stilsko oblikovanih in kovanih elementov ter dekorativnih dodatkov, zaradi česar so ograje videti kot izdelki ročnega dela.

Panelne kovane ogreje vam bojo v podjetju Fanina d.o.o. tudi strokovno vgradili. Izbereta lahko tudi med polizdelki kot so vrtna vrata za osebni prehod, dvokrilna in drsna vrata. Po naročilu jih oblikujejo v enakem vzorcu kot je ograja. Vse izdelke zaščitijo s postopkom vročega cinkanja, zato so ti odporni proti zunanjim vplivom.

 

Po želji, jih lahko ob doplačilu, še dodatno zaščitijo z barvnim odtenkom po RAL lestvici. Vse ograje dobavijo s priborom, to pomeni, da ima vsak posamezen element steber s podnožjem za pritrjevanje (sidra za vijačenje ali za vlivanje v beton).

 

Paneli (elementi) so standardne velikosti:

Paneli se spajajo s sponkami in vijaki, ki so bili posebej razviti za to vrsto ograj in so zaščiteni z mednarodnim patentom. Ker uporabljajo najnovejše in najsodobnejše tehnologije, ponujajo kupcem veliko kombinacij vrtnih ograj. Z njimi je mogoče ograditi zemljišča skladno ureditvijo okolice.

Naslednja novica:
Javna obravnava Uredbe o spremembah Uredbe o načinu določanja in obračunavanja prispevkov za zagotavljanje podpor proizvodnji električne energije v soproizvodnji z visokim izkoristkom in iz OVE


Vrni se na prvo stran
Izklopi mobilni pogled