Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Izklopi mobilni pogled


Hitachi klimatske naprave, 28.06.2018

Klimatska naprava - učinkovit vir tako hlajenja kot tudi ogrevanja

rak-psb_right_lo.jpg
KLIMA HITACHI Premium RAK-PSB

Zaradi vse bolj spremenljivega vremena se je sezona hlajenja podaljšala in tako traja od maja do septembra. Ker v zadnjem času večina imetnikov klimatskih naprav izkorišča tudi njihovo izjemno učinkovitost pri ogrevanju, so klimatske naprave pravzaprav aktualne čez celo leto.

Kljub temu se še vedno največ klimatskih naprav proda prav v vročih poletnih mesecih. Naj naštejemo samo nekaj glavnih funkcionalnosti klimatskih naprav. Le te lahko uporabljamo za hlajenje in ogrevanje prostorov kot tudi razvlaževanje, čiščenje zraka ...

Če si želimo udobnega počutja v svojem domu, bomo v poletnih mesecih primorani zniževati tako temperaturo kot tudi vlažnost naših prostorov. Prav vse klimatske naprave so v primerjavi s stenskim in talnih hlajenjem sposobne poleg znižanja temperature zraka zniževati tudi vlažnost.

Hitachi kot eden pionirjev na tem področju uspešno sledi oziroma narekuje trend novih generacij klimatskih naprav, katere nam ponujajo vedno več različnih funkcij, prav tako pa so naprave vedno bolj energetsko učinkovite. Klimatske naprave Hitachi so opremljene z najnovejšo DC inverter tehnologijo za varčevanje z energijo v skladu z najnovejšimi evropskimi direktivami, vendar ne smemo pozabiti tudi na druge pomembne vidike kot so oblika, enostavnost uporabe, kakovost zraka, tiho delovanje ter enostavnost montaže in vzdrževanja.

Naslednja novica:
Onesnažena morja in oceani skozi oči fotografov in umetnikov


Vrni se na prvo stran
Izklopi mobilni pogled