Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Izklopi mobilni pogled


Energetski koncept Slovenije , 01.02.2018

Javna razgrnitev osnutka EKS in okoljskega poročila

fotovoltaika_soncna_energija.jpg

Na podlagi "Zakona o varstvu okolja" in "Uredbe o okoljskem poročilu in podrobnejšem postopku celovite presoje vplivov izvedbe planov na okolje" Ministrstvo za infrastrukturo obvešča javnost o javni razgrnitvi osnutka Energetskega koncepta in okoljskega poročila. Gradivo bo razgrnjeno v digitalni obliki do vključno 2. 3. 2018 na spletnih straneh ministrstva. Javna obravnava bo potekala 14. 2. 2018 v prostorih Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

V okviru postopka se javno razgrinjajo naslednji dokumenti:

 

Gradivo bo javno razgrnjeno v digitalni obliki na spletnih straneh Ministrstva za infrastrukturo do 2. 3. 2018. V času javne razgrnitve ima javnost pravico podati pripombe in predloge na plan in okoljsko poročilo, ki jih sprejemamo na e-naslovu: gp.mzi@gov.si.


Javna obravnava bo potekala 14. 2. 2018 s pričetkom ob 9:00 v veliki dvorani na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova cesta 16, 1000 Ljubljana.


Pripravljavec plana bo po zaključku javne razgrnitve preučil pripombe in predloge javnosti in do jih zavzel stališče. Objavljene bodo na spletni strani ministrstva.

Naslednja novica:
Lahka izolacija za težke pogoje - FRAGMAT XPS 500 GL


Vrni se na prvo stran
Izklopi mobilni pogled