Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Izklopi mobilni pogled


Kuhinje NOLTE, 04.07.2018

IL Ambienti – dom vrhunskega pohištva

nk22439.jpg

Dom je naše zatočišče, prostor kamor se radi vračamo in kjer se počutimo varno. Harmonično izbrano pohištvo pa dom spremeni v ustvarjalni prostor ali pa samo oazo počitka.

V kuhinji se kuha. So mislili včasih. Danes je postala središče doma in se razvila v majhno oazo dobrega počutja. Kuhanje, pogovori, pripravIjanje hrane, pogovori, smeh, bivanje, počitek, delo – naš vsakdanjik preživimo v večji meri v kuhinji, zato postaja ta prostor vedno pomembnejši.

 

Ko se odločamo za kuhinjo, se odločamo tudi za določen ambient. Način, kako se kuhinja uredi, je jasen znak za individualni stil gospodinjstva in s tem članov, ki bivajo v njej.

 

Vrhunske nemške kuhinje NOLTE nam dajejo vse to. Predstavljajo funkcionalnost in brezčasnost, ki sta združena v idealno simbiozo.

 

Nemška natančnost, premišljenost pri načrtovanju prostorov ter moderni materiali in nešteto možnih barvnih kombinacij omogočajo popolno individualizacijo kuhinje po meri uporabnika. Skrbno izbrani detajli pa dajejo kuhinji prestižno noto. Obiščite nas v salonih IL Ambienti in Galeriji pohištva IL Ambienti in si izberite svojo NOLTE kuhinjo.

Naslednja novica:
Constuctive Alps 2017 - potujoča razstava trenutno v Mariboru


Vrni se na prvo stran
Izklopi mobilni pogled