Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Izklopi mobilni pogled


Ytong, 30.06.2018

Gradnja hiše: Začetki niso enostavni

family.jpg

Razmišljate o gradnji družinske hiše? Kaj pravite na srečen konec, ko se po enostavni in hitri gradnji vselite v varčen, sodoben nizkoenergijski dom, ki ne osreči le vas, temveč tudi druge? Spoznajte novi sistem gradnje Ytong Termo Premium. Vemo, da si za svojo družino želite le najboljše.

Gradnja novega doma je vse prej kot lahek izziv, ampak s pravo podporo strokovnjakov in pravim gradbenim materialov je gradnja lahko dokazano enostavnejša in hitrejša. Ne verjamete? Imamo rešitev – Ytong Termo Premium je celovit sistem gradnje, kjer so vsi gradbeni elementi popolnoma usklajeni z namenom, da imate čim manj dela in skrbi. Poleg tega svoji družini zagotovite dobro nizkoenergijsko hišo, ki dolgoročno garantira trajno nizko porabo energije.


Sistem Ytong Termo Premium za hišo brez fasade

Si lahko zamislite zelo dobro nizkoenergijsko hišo brez fasade? Hišo, ki bo porabila celo manj kot 20 kWh energije (ali ca. 2 l olja) na kvadratni meter in to brez dodane toplotne izolacije. Verjetno bolj težko, ker neprestano poslušaš napotke, kako pomembno je hišo izolirati z najmanj 15 cm toplotne izolacije. 

Pa si kdaj razmišljal, kaj se bo z izolacijo (sploh če boste izbrali materiale, ki se trenutno največ uporabljajo) zgodilo čez 20-25 let? Običajno to niso trajni materiali (razen seveda naših Multipor plošč), zato bodo sčasoma vsaj delno izgubili določene lastnosti. To pomeni, da bo potrebna obnova fasade, ki pa seveda stane.

Odstranitev, recikliranje, namestitev nove. To je lahko velik finančni zalogaj. Zate in tvojo družino smo zato pripravili idealno rešitev za gradnjo izjemno toplotno izolirane hiše, s katero čez 25 let ne boste imeli dodatnih stroškov zaradi dotrajanosti materialov.

Nekatere prednosti sistema Ytong Termo Premium:

Vrhunski material za vrhunske hiše

Sistem Ytong Termo Premium smo razvili prav za gradnjo trajnostnih zelo dobrih nizkoenergijskih hiš brez toplotne izolacije. Torej brez fasade. Namesto dodane toplotne izolacije smo povečali širino zidakov in proizvedli material s še večjo toplotno izolativnostjo oziroma manjšo toplotno prevodnostjo. Kombinacija nosilnosti in toplotne izolativnosti v enem zidaku.

Naslednja novica:
Družinski paket, za spremembo na bolje - Lunos


Vrni se na prvo stran
Izklopi mobilni pogled